Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα

«Να δείξουμε ότι ναι υπάρχει και άλλος δρόμος να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και την φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του.

Το συνέδριό μας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας στην ελληνική κοινωνία τόνισε από το βήμα του 11ου συνεδρίου αρχών και θέσεων της ΝΔ ο επικεφαλής της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Βασικός σκοπός είναι να αναδείξουμε εκείνες τις πολιτικές που έχει ανάγκη η χώρα για την τελική έξοδο της χώρας από την κρίση. Να δείξουμε ότι ναι υπάρχει και άλλος δρόμος, να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων» τόνισε επίσης.

«Ο κ Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία, απέτυχε οικτρά τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες», συμπλήρωσε ο κ Μητσοτάκης.

«Η ζημιά δεν είναι μόνο οικονομική τα ψέματα και η αλαζονεία της τωρινής κυβέρνησης δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο και διχάζουν τους πολίτες. Αξίζουμε καλύτερα η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» τόνισε.

«Ο αγώνας μέχρι τις εκλογές δεν θα είναι εύκολος, δεν μας όμως φοβίζει ότι απέναντί μας έχουμε ένα καθεστώς συκοφαντίας και χυδαιότητας. Η μεγάλη πρόκληση είναι να πείσουμε τους πολίτες ότι πρώτα από όλα εμείς έχουμε αλλάξει για να μας εμπιστευτούν να αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x