Επικαιρότητα

Μιχαλολιάκος: «Είμαι αμετανόητος χρυσαυγίτης, αμετανόητος εθνικιστής»! (video)

Οξύτατη φρασεολογία και προσωπικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ χρησιμοποίησε στην ομιλία του ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, την Τετάρτη στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του.

Με υβριστικές αναφορές τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, την Τετάρτη, κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του για συμπληρωματικές κατηγορίες (παράβαση του νόμου περί όπλων κ.ά.).

«Ντροπή σας ψευδοδημοκράτες, στήσατε σκευωρία εναντίον μας» είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος στο Σώμα.

Μάλιστα, στις αντιδράσεις βουλευτών και του προεδρεύοντος Χρήστου Μαρκογιαννάκη (ΝΔ) απάντησε: «Σκάστε!».

Επισήμανε ότι αν και αρχηγός του τρίτου κόμματος οδηγήθηκε με χειροπέδες στη Βουλή και υποστήριξε ότι του έχουν απαγορευθεί ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «χούντα Βενιζέλου και Σαμαρά» και στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για "πορνοβοσκούς της ενημέρωσης...".

"Θέλατε να μας ρίξετε στο 2% αλλά φτάσαμε στο 10%» τόνισε και ευχαρίστησε τους 500.000 Έλληνες που "σήκωσαν το ανάστημά τους...".

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε για το βίντεο Μπαλτάκου και τόνισε ότι δεν ήταν ο μόνος που επιχείρησε να τους προσεταιριστεί.

Μάλιστα, κατονόμασε τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη, ο οποίος το διέψευσε, και δύο υπουργούς (σ.σ. δεν τους κατονόμασε), λέγοντας ότι είχαν μυστικές επαφές με βουλευτές του κόμματός του.

Σε ό,τι αφορά το κατηγορητήριο, παραδέχθηκε ότι έχει όπλο για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς -όπως είπε- είναι στόχος τρομοκρατών και παρέπεμψε στη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατέληξε, λέγοντας ότι δεν φοβάται τη φυλακή κι ότι είναι τίτλος τιμής οι χειροπέδες και η δίωξη για τις ιδέες του

Χρησιμοποίησε, δε, τους στοίχους του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού:

"Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν, και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη", για να τονίσει:

«Δεν θα μου λυγίσετε την ψυχή. Είμαι ένας αμετανόητος χρυσαυγίτης, ένας αμετανόητος εθνικιστής...».

Δείτε σχετικό video :

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x