Champions League

Μόγες: «Μοιρασμένη η πίεση»

Την ίδια πίεση που έχει η Μπάγερν Μονάχου για να κερδίσει το ματς έχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανέφερε ο Ντέιβιντ Μόγες. Ο Σκοτσέζος δήλωσε πως η ομάδα του, στην καλή της μέρα, δεν φοβάται.

Έτοιμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγες, μια μέρα πριν τον μεγάλο προημιτελικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου: «Πιστεύω ότι η πίεση είναι μοιρασμένη. Θέλουμε να νικήσουμε την Μπάγερν Μονάχου, όσο εκείνοι θέλουν να νικήσουν εμάς. Ξέρουμε ότι όταν είμαστε στην καλή μας μέρα, είμαστε το ίδιο καλοί όσο οι άλλοι».

Όσον αφορά την ψυχολογία των παικτών του για την αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» είπε:«Έχω μεγάλη πίστη στους παίκτες μου. Είδα στην προπόνηση ότι όλοι θέλουν να παίξουν στα μεγάλα παιχνίδια. Είναι σαν να λένε «αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».»

Τέλος, αναφέρθηκε στην πορεία των «κόκκινων διαβόλων» στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι στιγμής: «Η διοργάνωση έχει πάει καλά για την ομάδα μέχρι στιγμής αλλά τώρα έχω το απόλυτο τεστ μπροστά μας, αυτό με την Μπάγερν Μονάχου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x