Δραστηριότητες

Μοίρασε εμπειρίες ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζόνι Ομπέρ

Ο Γάλλος βρέθηκε στην Ελλάδα, για το 3ο Enduro Meeting, μεταφέροντας ένα μικρό αλλά πολύτιμο κομμάτι των γνώσεων και της τεράστιας εμπειρίας του στους καλύτερους Έλληνες αναβάτες.

Το «Red Bull UnderMyWings – Τζόνι Ομπέρ» προσέφερε τη δυνατότητα στους είκοσι περίπου καλύτερους αθλητές του enduro στην χώρα μας, αλλά και σε ελάχιστους ειδικούς προσκεκλημένους, να βρεθούν μαθητές σε ένα workshopγνώσης με δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο πρωταθλητή.
Σύσσωμη η κοινότητα των κορυφαίων αναβατών του σπορ στην Ελλάδα αγκάλιασε με θέρμη το workshop και βρέθηκε στα έδρανα μάθησης να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές του Τζόνι Ομπέρ. Ξεκινώντας από ένα σεμινάριο θεωρητικής κατεύθυνσης, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε μέσα σε λίγες ώρες να συμπυκνώσει πολύτιμη γνώση. Από τα βήματα προετοιμασίας ενός αθλητή τέτοιου επιπέδου κατά την χειμερινή ανάπαυλα, μέχρι ειδικές και εξειδικευμένες συμβουλές για λεπτομέρειες των αγώνων όπως το περπάτημα των ειδικών διαδρομών, ο Τζόνι Ομπέρ φάνηκε να διαθέτει αστείρευτη γνώση που μέσα από την τεράστια αποθήκη γνώσεων του μπόρεσε απλόχερα να προσφέρει στους Έλληνες αθλητές.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x