Βόλεϊ

«Μοιρασιά» η Εθνική με τα Βριλήσσια

Με ισοπαλία στα σετ ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Γυναικών και τα Βριλήσσια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Παγκόσμιο.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών, κόντρα στα Βριλήσσια, στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ (2-6 Οκτωβρίου).

Τα Βριλήσσια αγωνίστηκαν με τη διεθνή Εύα Χαντάβα, η οποία ανοίκει στο δυναμικό τους και προηγήθηκαν στα σετ με 2-0, όμως η Εθνική αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2.

Αύριο (Σάββατο) στις 15.30 η Εθνική ομάδα θα δώσει το τρίτο κατά σειρά φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Λουτράκι.

Τα σετ: 22-25, 21-25, 27-25, 25-23

Εθνική (Καλμαζίδης): Χριστοδούλου 2, Κοσμά 2, Μερτέκη 15, Γιώτα 2, Λαμπρινίδου 7, Κιόση 3, Αρτακιανού 58% υπ. – 33% άριστες/ Ψωμά 4 2, Παπαφωτίου 6, Λαμπρούση 5, Στράντζαλη 8, Διώτη 8, Κωνσταντινίδου 5, Ιακωβίου –λ (62-5)

Βριλήσσια (Ρουμελιώτης): Γκλιγκόροβιτς 5, Τουριάφ 22, Χατζηνικολάου 10, Γιοβάνη 15, Χαντάβα 25, Καραγιώργου, Σκόνδρα –λ *44-28() / Μαβίλη 2, Κοκκίου, Λεωνίδου, Καραγκούνη

Μετά το τέλος του ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως η ομάδα μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στις επίσημες διοργανώσεις:

«Υπήρξε μια σχετική βελτίωση συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να πω ότι σε κάθε σετ σ’ αυτά τα δύο ματς δοκίμαζα διάφορα σχήματα και συνδυασμός. Στην αρχή είχαμε αρκετά καλό έλεγχο στο μπλοκ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πολύ γρήγορα, κρατήσαμε καλά στην υποδοχή ενώ ήμασταν βελτιωμένοι και στην επίθεση. Σίγουρα πάντως μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι σε όλα τα επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού κι αυτό το βλέπω ειδικά στις προπονήσεις»,

Όσον αφορά τον τεχνικό των Βριλησσίων, Μανώλη Ρουμελιώτη ανέφερε:

«Ήταν το καλύτερο φιλικό που έχουμε δώσει μέχρι τώρα αν και είχαμε πάλι ελλείψεις αφού απουσίαζαν Οικονομίδου και Ριμπέιρο, αλλά τουλαχιστον είχαμε την Χαντάβα που έδειξε ότι είναι σε καλή φόρμα. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα, αν και σε κάποιους καθοριστικούς πόντους στο τρίτο σετ θα έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό. Στα δύο πρώτα σετ που είχαμε μεγαλύτερη φρεσκάδα, είχαμε και καλύτερη απόδοση, όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας και περιμένω να μαζευτούμε όλοι μαζί για να αποκτήσουμε σιγά, σιγά καλύτερο ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x