Betmasters

Μονακό – Παρί: Η πιεσμένη και η μπαρουτοκαπνισμένη

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Μονακό μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τη διαφορά έξι βαθμών που έχει στο Σαμπιονά από την αγριεμένη Παρί.

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Σαμπιονά ανάμεσα στη δεύτερη Μονακό και την πρωτοπόρο Παρί κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής.

Ανάλυση

Τέλος η Ευρώπη για τη Μονακό και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο. Βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λειψία με 4-1. Μεγάλο προβληματισμός από την αμυντική αστάθεια που τη χαρακτηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Ζαρντίμ έκανε λόγο για πρόβλημα ψυχολογίας και πρέπει μέσα από τα μεγάλα αποτελέσματα να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Αμιάν εκτός έδρας. Πλέον απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή και τη σημερινή της αντίπαλο. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας σκοράροντας 2 γκολ κατά μέσο όρο. Λείπουν Λεμάρ, Τραορέ και Γιόβετιτς. Φέτος ήδη έχει ηττηθεί μία φορά από τους Παριζιάνους χάνοντας στο Σούπερ Καπ με 2-1. Με 4-4-2 θα παραταχθούν απόψε οι Μονεγάσκοι έχοντας στην επίθεση τους Φαλκάο και Μπαλντέ.

Η Παρί παραμένει μία από τις καλύτερες ομάδες της σεζόν σε ολόκληρη της Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ φιλοδωρώντας τη Σέλτικ με επτά γκολ. Έκαναν το λάθος οι Σκωτσέζοι να προηγηθούν και το πλήρωσαν. Στο πρωτάθλημα έρχεται από τρεις κολλητές νίκες με 3-0 κόντρα στη Νις, 5-0 με την Ανζέ και 4-1 με τη Ναντ. Συμπλήρωσε έξι διαδοχικά over στο Σαμπιονά και έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 43 γκολ σε 13 αγωνιστικές. Μοναδικός απών ο Μότα. Η επιθετική τριπλέτα Μ’ Μπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ πετάει φωτιάς σκοράροντας κατά βούληση. Αυτοί θα ηγηθούν των επιθετικών προσπαθειών των φιλοξενούμενων στο κλασικό 4-3-3 του Έμερι.

Δεν την ανάλυση και την πρόταση του Wise για το μεγάλο ντέρμπι του Σαμπιονά στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x