Γενικά

Μόνο... άμυνα δεν έπαιξε ο Γκέκας

Αν κι ο Φάνης Γκέκας έκανε ό,τι μπορούσε και έφτασε τα 8 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα, η Ακίσασπορ εν τέλει ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Καραμπούκσπορ.

Για ακόμη μια φορά την φετινή σεζόν, ο Φάνης Γκέκας βρήκε τον… δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την Ακίσασπορ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Καραμπούκσπορ.

Ο 34χρονος επιθετικός έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 52', ωστόσο η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο συμπαίκτης του, Αχμέτ Τσεμπέ δύο λεπτά αργότερα, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ισοφάριση από τον Αμπντού Ραζάκ Τραορέ στο 56’ και στο 92’ ο Τουργκάι Μπαχαντίρ έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Αναμφίβολα, η μέχρι πρότινος 16η στην βαθμολογία του τούρκικου πρωταθλήματος ήταν η ομάδα που άξιζε βάσει εμφάνισης τη νίκη, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με καλύτερους αριθμούς σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Από την πλευρά της, η Ακίσασπορ διατηρήθηκε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση (μαζί με την Γαλατασαράι), ενώ ο Γκέκας παραμένει σταθερά ο πρώτος σκόρερ (8 γκολ) της λίγκας, στέλνοντας την διαφορά στο +4 από τους «κυνηγούς» του.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x