Κώστας Νικολακόπουλος

Μόνο ένας δεν θα πάρει τίποτα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την ιδιαιτερότητα της φετινής σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

***Τελειώνει λοιπόν απόψε η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν για μία ακόμη φορά ο θριαμβευτής, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα. Γενικά ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός φέτος, παίρνοντας πρωτάθλημα και στο μπάσκετ και στο πόλο!

***Απλά τούτη η ποδοσφαιρική σεζόν έχει μία ιδιαιτερότητα, γιατί μετά από πολλά χρόνια, σχεδόν όλοι «κάτι» θα πάρουν! Γιατί πέρσι έκανε νταμπλ ο Ολυμπιακός, όπως και το 2012 και το 2013, ενώ το 2014 ο Παναθηναϊκός ήταν που πήρε και το Κύπελλο και την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς. Πανηγύριζε δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια μία ομάδα, άντε δύο.

***Φέτος ρε παιδί μου η ΑΕΚ έχει να λέει ότι πήρε ένα Κύπελλο, ενώ ο ΠΑΟΚ η, ο Παναθηναϊκός θα έχει να λέει ότι πήρε την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς, άρα το δικαίωμα του ονείρου για μία θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο ένας, ο χαμένος του αποψινού παιχνιδιού στην Τούμπα, δεν θα έχει κερδίσει τίποτα φέτος. Και πραγματικά θα είναι σε δύσκολη θέση.

***Κατά τα άλλα, είδατε που όντως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, όπως έγραφα τις προάλλες: κι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν από την ίδια αφετηρία, για πρώτη φορά! Θα αρχίσουν όλες με ευρωπαϊκά παιχνίδια το τριήμερο 26-28 Ιουλίου.

***Άρα, από νωρίς προετοιμασία-ο Ολυμπιακός από τις 21 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αυστρία!-όσο το δυνατόν πιο νωρίς οι μεταγραφές κλπ, κλπ. Είναι κι αυτή μια σοβαρή ιδιαιτερότητα που θα παίξει το ρόλο της ενόψει της νέας σεζόν. Ποιες ομάδες θα αντέξουν περισσότερο…

***Αλλά προς το παρόν ας περιμένουμε να μάθουμε αν ο ΠΑΟΚ η, ο Παναθηναϊκός θα είναι η μόνη από τις ισχυρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, που φέτος δεν θα κερδίσει κάτι.

***Με τον Παναθηναϊκό να έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση, μετά το έγκλημα να μην μπορέσει να κρατήσει το υπέρ του 1-0 στη Λεωφόρο επί του ΠΑΟΚ, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 20’. Αλλά μιλάμε για ΤΟ έγκλημα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x