Stoiximan Super League

«Μόνο νίκη με Πανιώνιο»

Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει για τον Πανθρακικό, εκτός από τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Πάπε Εμπόου. Χωρίς τους τραυματίες Λαδάκη και Τζάνη, η σημερινή προπόνηση του συλλόγου.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Πανθρακικός στοχεύει στη πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Με αφορμή τον εν λόγω αγώνα, ο Πάπε Εμπόου υποστήριξε πως η τελευταία εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας της Θράκης απέναντι στον Λεβαδειακό, δε θα θεωρείται αρνητική μόνο αν κατορθώσει να επικρατήσει των «κυανέρυθρων» για την τέταρτη… στροφή του πρωταθλήματος.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους βαθμούς της νίκης καθώς μας δόθηκαν ευκαιρίες για να πετύχουμε το 2ο τέρμα και να έχουμε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένας πόντος μακριά από την έδρα σου είναι πάντα σημαντικός αλλά για να αποκτήσει αξία πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι στο σπίτι μας απέναντι στον Πανιώνιο», ήταν τα λόγια του βασικού και αναντικατάστατου αμυντικού.

Όσον αφορά στην προετοιμασία του συλλόγου για το Κυριακάτικο (21/9) ματς, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου επέστρεψαν σήμερα (17/9) στις προπονήσεις.

Μοναδικοί απόντες από το πρόγραμμα του Πανθρακικού ήταν οι τραυματίες Αντώνης Λαδάκης και Χρήστος Τζάνης, οι οποίοι πραγματοποίησαν ατομικό και φυσιοθεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x