sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μόνο ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό ΤΕΤΟΙΑ (και πιο επική) ανατροπή!

Πραγματικό ΕΠΟΣ «έγραψε» στην Τούμπα ο Ατρόμητος! Τέτοια ανατροπή, δε, απέναντι σε «μεγάλο», εκτός έδρας, είχε κάνει τελευταία φορά ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό πριν από 26 χρόνια. Μιλάμε για… ραψωδία!

Τι έκανε ο Ατρόμητος!

Σε ένα ματς που θύμισε… Premier League, η ομάδα του Περιστερίου «επέστρεψε» από το 3-1 στο 69’ και με τρία γκολ από το 74’ ως το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησε 4-3 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γράφοντας μία από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας του.

Για να βρούμε, δε, τέτοια ανατροπή στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι σε «μεγάλο» εκτός έδρας έπρεπε να γυρίσουμε πίσω 26 ολόκληρα χρόνια!

Το 1990, λοιπόν, κάτι αντίστοιχο και ακόμη πιο επικό, είχε πετύχει ο ΟΦΗ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», στην τελευταία αγωνιστική της περιόδου 1989-1990, οι «ερυθρόλευκοι», στο 50’, έκαναν το 4-0, «καθαρίζοντας», ουσιαστικά, τη νίκη…

Αμ δε!

Γιατί, αυτό που ακολούθησε, θύμισε… Ατρόμητο και κάτι παραπάνω! Οι Κρητικοί, με πέντε γκολ από το 51’ ως και τα… χασομέρια, νίκησαν με το απίστευτο 5-4, με τους παίκτες των Πειραιωτών σχεδόν να φυγαδεύονται από το γήπεδο και τα μπουκάλια να πέφτουν… βροχή.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x