Πόλο

Μόνο τον Ολυμπιακό δεν ήθελαν στον τελικό

Ο Ολυμπιακός θα δώσει σήμερα τον τέταρτο ευρωπαϊκό τελικό του για την φετινή χρονιά. Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση, για τον σύλλογο αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο αποδεικνύει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ότι οι ερυθρόλευκοι παραμένουν μια από τις κορυφαίες ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Και όταν μια ομάδα κατορθώνει να διατηρείται σε τόσο υψηλό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι γίνεται σωστή δουλειά.

Δεν ήταν φυσικά εύκολο να φτάσει η ομάδα του λιμανιού στον αποψινό τελικό απέναντι στην Προ Ρέκο αλλά οι πειραιώτες έχουν επιβεβαιώσει πως είναι μαζί με την αποψινή τους αντίπαλο οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη και αυτό που θα πρέπει να έχουν όλοι υπόψιν είναι ότι η Προ Ρέκο θα παίξει εντός έδρας. Φανταστείτε να γίνονταν ο τελικός στον Πειραιά. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν αλλάζει, ο τελικός θα γίνει στην Ιταλία κι ένα είναι το σίγουρο.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να σηκώσουν την κούπα αλλά είναι σίγουρο πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αισθάνονται ατελείωτη περηφάνια για την ομάδα τους, ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η Προ Ρέκο είναι αυτή την στιγμή η κορυφαία ομάδα, η πιο φορμαρισμένη. Είναι το απόλυτο φαβορί από την αρχή της διοργάνωσης. Ένα όμως είναι σίγουρο. Αν ρωτούσες πριν από την έναρξη του final 8 τους παίκτες της ιταλικής ομάδας ποιον αντίπαλο δεν θέλουν στον τελικό, θα σου απαντούσαν τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό αν μη τι άλλο φανερώνει πολλά για την δυναμικότητα του Ολυμπιακού, φανερώνει το μεγαλείο των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την μεγάλη υπέρβαση στον σημερινό τελικό και με βάση αυτά που έχει δείξει στην διοργάνωση, μπορεί να τα καταφέρει.

Διαθέτει μια πανίσχυρη ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή και το κυριότερο διαθέτει την μαχητικότητα που πρέπει να έχει ένα σύνολο για να κερδίσει μεγάλα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει σήμερα τον τέταρτο ευρωπαϊκό τελικό του για την φετινή χρονιά. Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση, για τον σύλλογο αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό, σε όλη την Ευρώπη.

Η σεζόν κλείνει με εντυπωσιακό τρόπο για τις ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ήδη οι στόχοι για την επόμενη χρόνια είναι μεγαλύτεροι. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει το μέλλον με σιγουριά και επιδιώκει κάθε χρόνο ευρωπαϊκές υπερβάσεις. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που η χώρα μας μαστίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x