Ιταλία

Μοράτα: «Ο Πογκμπά είναι χαρούμενος στη Γιουβάντους»

Λίγες είναι οι πιθανότητες να πάει ο Πολ Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος δήλωσε ότι ο νεαρός Γάλλος είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους.

Δύσκολα θα φύγει ο Πολ Πογμπά από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι για να πάει στη Ρεάλ, σύμφωνα με τον Άλβαρο Μοράτα.

Ο επιθετικός των «μπιανκονέρι», όταν ρωτήθηκε για πιθανή μεταγραφή του 21χρονου μέσου στη «βασίλισσα», δήλωσε ότι δύσκολα θα "μετακομίσει" στη Μαδρίτη, καθώς είναι χαρούμενος στο Τορίνο.

«Αν θα πάει ο Πογκμπά στη Ρεάλ; Θα μπορούσε, γιατί είναι νέος και ανήκει ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου, όμως είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους. Το ίδιο κι εγώ», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Ο πρώην επιθετικός των Μαδριλένων πήγε το περασμένο καλοκαίρι στη Γιουβέντους, με τους «μερένχες», ωστόσο, να διατηρούν οψιόν επαναγοράς του για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο ίδιος, όμως, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από αυτό και, όπως είπε, σκέφτεται μόνο τη «Γηραιά Κυρία».

«Δε γνωρίζω το ύψος της οψιόν επαναγοράς που έχει το συμβόλαιό μου. Η Ρεάλ και η Γιουβέντους τα γνωρίζουν αυτά. Δεν μπορώ, όμως, να κάτσω να ασχοληθώ με αυτά. Συγκεντρώνομαι στην ομάδα μου. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι σκληρό και είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις. Μου πήρε λίγο καιρό μέχρι να προσαρμοστώ και να νιώσω καλά στο γήπεδο, όμως πλέον είμαι καλά και κάθε μέρα αισθάνομαι δυνατότερος και γρηγορότερος. Δουλεύουμε πολύ τη φυσική μας κατάσταση εδώ», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x