Stoiximan Super League

Μορένο: «Όνειρό μου είναι να πάω στη Γιουνάιτεντ»

Το όνειρο του Έρικ Μορένο είναι να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο Κολομβιανός άσος μίλησε και για την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού και το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα.

Για το όνειρό του να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λίγκα, η οποία ήρθε χάρις τα δικά του τρία γκολ, για τα ινδάλματά του, αλλά και για την επιστροφή του στην πατρίδα του, την Κολομβία, μίλησε στη Real News, ο Έρικ Μορένο.

«Ανήκω στην Μπράγκα και αυτή θα αποφασίσει για τη συνέχεια, όμως όσο είμαι εδώ θα σκέφτομαι και θα προσπαθώ για το καλύτερο του Παναιτωλικού».

«Μ’ αρέσει η ζωή στην πόλη, ο κόσμος, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό απ’ ότι περίμενα. Ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ειλικρινά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Η ομάδα μου πέτυχε την πρώτη της νίκη, θα αρχίσει να ανεβαίνει σιγά- σιγά και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει ακόμη και στην Ευρώπη».

Για το ότι από μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής και για το ίνδαλμά του απαντά αμέσως «ο Ρονάλντο, το φαινόμενο».

Για το ότι μοιάζει με τον Μπαλοτέλι, λέει: «Προτιμώ τον Φαλκάο, σπουδαίος επιθετικός»

Για το όνειρό του να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ και που θα ήθελε κλείσει την καριέρα του: «Όνειρό μου είναι να παίξω μια μέρα στη Γιουνάιτεντ. Θα γυρίσω την Κολομβία έτσι το έχω σκεφτεί».

Για το ότι μοιράζεται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με 5 γκολ, μαζί με τον Μακ του ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη χαρά να σκοράρεις και ακόμη μεγαλύτερη να βοηθάς την ομάδα σου να διακριθεί» αναφέροντας τους Μήτρογλου και Μπαράλες ως βασικούς ανταγωνιστές του στην μάχη για τον πρώτο σκόρερ.

Για τον ποίον βλέπει φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Φαβορί ο Ολυμπιακός που βλέπω στο Champions League και όχι ο Ολυμπιακός που έπαιξε μαζί μας, ενώ δυνατός είναι και ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x