Τένις

Μορεσμό: «Ο Μάρεϊ είναι κομπλεξικό άτομο»

Η Αμελί Μορεσμό στην εκδήλωση του Roland Garros περιέγραψε το No.2 του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, ως κομπλεξικό άτομο και παραδέχτηκε ότι η μεταξύ τους επαγγελματική σχέση είχε ήδη τελειώσει.

Η Αμελί Μορεσμό τόνισε πως οι «on court» χαζομάρες του Άντι Μάρεϊ ήταν η αφορμή να λήξει πριν μια βδομάδα η συνεργασία τους, αλλά ουσιαστικά είχε τελειώσει καιρό πριν.

Ο Μάρεϊ και η Μορεσμό αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με την Γαλλίδα προπονήτρια να παίρνει για πρώτη φορά θέση δημόσια.

Αρχικά, ειπώθηκε ότι οι δυο τους σταμάτησαν να συνεργάζονται, επειδή η Μορεσμό έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, όμως όπως είπε η ίδια θα αφιέρωνε όσο χρόνο χρειαζόταν για να προπονεί τον Σκωτσέζο και έτσι αποδεικνύεται ότι ήταν πρόφαση, για να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος του «διαζυγίου» τους.

Η Μορεσμό είναι ακριβώς όπως ο Μάρεϊ, έχοντας κατακτήσει δύο Grand Slam τίτλους στην καριέρα της και η ίδια στην εκδήλωση του Roland Garros δήλωσε στην L’ Equipe «Ο Άντι είναι κομπλεξικός. Στο γήπεδο είναι το αντίθετο με αυτό που είναι στη ζωή».

«Του προκάλεσα σύγχυση, ενώ εγώ ήμουν εκεί για να βοηθήσω. Είχα το προαίσθημα, ότι δεν μπορούσα να "φτιάξω" τα πράγματα» είπε μεταξύ άλλων η Γαλλίδα.

Το πρόβλημα στη σχέση τους «φάνηκε» στο τουρνουά στο Μαϊάμι το Μάρτιο, όπου η Μορεσμό δεν βρισκόταν στο «box» με το «team» του Σκωτσέζου.

Ο άλλοτε βοηθός του Μάρεϊ Τζέιμι Ντελγκάδο, Βρετανός παλιός παίκτης του Davis Cup, έχει πάρει αυτός τα ηνία του προπονητή, μετά την αποχώρηση της Μορεσμό και θα είναι στο πλευρό του Μάρεϊ στο Roland Garros, το οποίο ξεκινάει την
Κυριακή.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x