Πόλο

Μορφέσης: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι»

Στο γεγονός πως οι διεθνείς πολίστριες δεν μπήκαν ποτέ στην αναμέτρηση απέδωσε τη «βαρά» ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την Ολλανδία για το World League ο Γιώργος Μορφέσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως ήταν μια άσχημη μέρα που δεν πήγε τίποτα καλά και δεν αποτελεί δικαιολογία το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων για αυτό. Θεωρεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν επιθετικό και έδωσε το σύνθημα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Αναλυτικά: «Βρεθήκαμε σε μια πολύ κακή μέρα. Τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε να χάνουμε με 4-0 σ’ ένα πιεστικό παιχνίδι, όπου οι διαιτητές επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι των Ολλανδέζων, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πραγματοποιήσαμε πολύ κακή εμφάνιση, θυμάμαι πέντε φορές τις παίκτριές μου από μισό μέτρο να μην μπορούν να σκοράρουν. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν η επίθεση. Το παιχνίδι έγινε σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο με 700 άτομα, που τραγουδούσαν και πανηγύριζαν.

Έχουμε απωλέσει την πρώτη θέση, θα διεκδικήσουμε, όμως, τη δεύτερη, η οποία μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να οδηγήσει στην τελική φάση της διοργάνωσης. Αυτό που αποδείχτηκε σήμερα είναι ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στο Καζάν, καθώς εκεί οι αντίπαλοί μας θα είναι πολύ δυνατοί. Ένα κακό παιχνίδι μπορεί να μας διαλύσει και ένα καλό μπορεί να μας στείλει στα μετάλλια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x