Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είχαν να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα και μια δύσκολη ατμόσφαιρα και έναν αντίπαλο με καλό σερβίς και καλή επίθεση, όμως βρήκαν τις απαντήσεις με το μπλοκ. Θεωρεί πως ήταν ένα καλό ματς και μία καλή ημέρα στο Challenge Cup, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στον επαναληπτικό του Ρέντη την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις εδώ, σε αυτήν την έδρα που έχει αυτή την ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλός μας έχει καλό σερβίς και καλή επίθεση, ωστόσο εμείς βρήκαμε τις απαντήσεις, "πρεσάραμε" και τακτικά μπλοκάραμε τους σημαντικούς παίκτες που έχουν στην επίθεση.

Για εμάς, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε στο Challenge Cup και να κάνουμε το πρώτο βήμα και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ο επαναληπτικός δεν θα είναι εύκολος, αφού ο αντίπαλός μας δεν έχει τίποτα να χάσει και θα έρθει στον Πειραιά για να τα δώσει όλα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ