Αγγλία

Μουρίνιο: «Ακόμη είμαι… στη μέση»

Τουλάχιστον άλλα 15 χρόνια καριέρας έχει μπροστά του ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη γαλλική τηλεόραση, όπου έκανε και αποκαλύψεις.

Δεν βλέπει κοντά το τέλος της προπονητικής του καριέρας ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη γαλλική τηλεόραση.

«Είμαι ακόμη στη μέση της καριέρας μου. Θα είμαι προπονητής για άλλα 15 χρόνια», δήλωσε, ενώ στο ερώτημα αν θα αναλάβει κάποια στιγμή προπονητής στην εθνική ομάδα της χώρας του, απάντησε: «Όλη η χώρα το περιμένει…».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως απέρριψε δις την Παρί Σεν Ζερμέν. «Έχω απορρίψει δύο φορές πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ήμουν η πρώτη επιλογή του Λεονάρντο πριν τον Κάρλο Αντσελότι. Η Παρί είναι σε καλά χέρια, ο Μπλαν είναι καλός προπονητής και μπορεί να κατακτήσει το Champions League», ανέφερε, ενώ επέκρινε τη φιλοσοφία της Μονακό λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω το πλάνο της Μονακό. Έφυγαν παίκτες όπως ο Φαλκάο και ο Χάμες και δεν έγιναν επενδύσεις».

Παράλληλα μίλησε και για την εθνική Γαλλίας. «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ντεσάν. Στο Μουντιάλ η Γαλλία ήταν πολύ δυνατή και μπορεί να κατακτήσει το Euro 2016. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, όπως τον Πογκμπά, τον Βαράν, τον Γιορίς…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x