Αγγλία

Μουρίνιο: «Δεν είναι γιατρός ο Ράμος»

Επίθεση στον Σέρχιο Ράμος και τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε εξαπέλυσε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τις σπόντες που άφησαν εναντίον του Ντιέγκο Κόστα και του Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανταπέδωσε τα… πυρά στον Σέρχιο Ράμος και τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τις υπόνοιες που άφησαν σχετικά με τους τραυματισμούς του Ντιέγκο Κόστα και του Σεσκ Φάμπρεγκας.

Τόσο ο Κόστα όσο και ο Φάμπρεγκας κρίθηκαν πως δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν με την Εθνική Ισπανίας την περασμένη εβδομάδα στο νικηφόρο αγώνα με 3-0 απέναντι στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του EURO 2016 και στη φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία, όπου οι «φούριας ρόχας» ηττήθηκαν με 1-0.

Παρόλα αυτά, και οι δυο Ισπανοί διεθνείς ήταν κανονικά στην ενδεκάδα της Τσέλσι το Σάββατο και βοήθησαν σημαντικά, ώστε οι «μπλε» να επιβληθούν της Γουέστ Μπρομ με 2-0.

Ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε πως μερικοί παίκτες θα έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη αφοσίωση στην εθνική ομάδα, αν και επέμεινε αργότερα πως δεν αναφερόταν στους δυο παίκτες της Τσέλσι.

Ο Μουρίνιο υπερασπίστηκε την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την αποστολή της εθνικής, καθώς εξετάστηκαν και από τον γιατρό της ομάδας.

«Από τότε που γνωρίζω το Σέρχιο Ράμος, είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, αλλά δε νομίζω να έχει σπουδάσει ιατρική τα τελευταία δυο χρόνια. Κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά ούτε εγώ είμαι γιατρός», δήλωσε στη Mirror.

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του προς τον εκλέκτορα των Ισπανών: «Οι γιατροί της ομάδας και της εθνικής τους εξέτασαν, αλλά αποφάσισαν πως δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Εγώ εμπιστεύομαι το γιατρό μας 100%, αν ο Ντελ Μπόσκε δεν τον εμπιστεύεται είναι δικό του πρόβλημα».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x