Αγγλία

Μουρίνιο: «Μπορεί το πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ»

Διεκδικήτρια του πρωταθλήματος θεωρεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε είναι νωρίς ακόμη για να θέσει κάποια ομάδα εκτός τίτλου.

Ικανή για να κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να τερματίσουν πρώτοι στο τέλος της σεζόν, επισημαίνοντας ότι είναι ακόμη νωρίς για να την ξεγράψουν από το κυνήγι του τίτλου.

«Φυσικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να πάρει τον τίτλο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ούτε το μισό πρωτάθλημα δεν έχει περάσει. Ομάδες με δέκα ή και λιγότερους πόντους διαφορά είναι ακόμα στο κυνήγι του τίτλου. Δεν μπορούμε να "ξεγράψουμε" κανέναν», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Στόουκ.

«Θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Κάποιες φορές παίζεις καλά και χάνεις. Άλλες δεν παίζεις καλά και κερδίζεις. Πέρσι παίξαμε καλά εναντίων της Στόουκ αλλά δύο λάθη μας κόστισαν το ματς. Πρέπει να πάμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν ξέρεις ότι θα παίξεις ενάντια στον Κράουτς και την άμυνα της Στόουκ και δεν προσαρμοστείς κατάλληλα, τότε θα έχεις πρόβλημα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα», ήταν τα λόγια του 51χρονου προπονητή, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας όπου σε έντεκα μέρες παίζουν τέσσερα παιχνίδια, με τα τρία να είναι εκτός έδρας.

«Έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα άλλα όλες οι ομάδες είναι στην ίδια κατάσταση. Κάποιοι έχουν ευκολότερες αναμετρήσεις, όμως αυτή ήταν η κλήρωση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Παίζουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας, ενάντια σε Στόουκ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ ενώ ενδιάμεσα υποδεχόμαστε τη Γουέστ Χαμ . Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x