Ιταλία

Μουρίνιο με Μπαλοτέλι; Γιατί όχι;

Αν έχεις συνεργαστεί μια φορά με τον Μπαλοτέλι, είναι δύσκολο να θέλεις και δεύτερη. Ο Μουρίνιο όμως μπορεί να ‘ναι εξαίρεση (και) σε αυτόν τον κανόνα. Ή τουλάχιστον έτσι λέει ο μάνατζερ του Ιταλού.

Μόνο απίθανο δεν παρουσιάστηκε το ενδεχόμενο να ξανασμίξουν οι Ζοσέ Μουρίνιο και Μάριο Μπαλοτέλι από τον μάνατζερ του Ιταλού.

Παρά τις… διακυμάνσεις που πάντα υπάρχουν στη συνύπαρξη του «Super Mario» με τους προπονητές του (ή μάλλον με τον οποιονδήποτε), η σχέση του με τον «εκλεκτό» στην Ίντερ ήταν καλές. Και το γεγονός πως παραμένουν τέτοιες ως και σήμερα, είναι αρκετό -σύμφωνα με τον Μίνο Ραϊόλα- για να μην αποκλείεται να συνεργαστούν εκ νέου κάποια στιγμή.

«Ο Μπαλοτέλι με τον Μουρίνιο στην Τσέλσι; Χώρισαν φιλικά, είναι πάντα σε επαφή, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός», είπε χαρακτηριστικά ο ατζέντης σε δηλώσεις του που αναπαράχθηκαν, μεταξύ άλλων, και από την «Gazzeta Dello Sport».

Κι αφού τόνισε πως «ο κόσμος λέει διάφορα πράγματα για τον Μπαλοτέλι, αλλά δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός», σημείωσε: «Όσο για το αν θα πάει στην Τσέλσι, θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ο Γκαλιάνι προφανώς δεν θα ήθελε να συμβεί».

Όπως και να ‘χει πάντως, το σενάριο πώλησης του Μπαλοτέλι μόνο απίθανο δεν θεωρείται στην Ιταλία -ειδικά σε περίπτωση που η Μίλαν δεν κερδίσει μια από τις θέσεις του Champions League (από τις οποίες απέχει 11 πόντους αυτή τη στιγμή).

Και σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αποκλείεται να περιμένει στη γωνία. Κι ας έχει εξομολογηθεί ότι απ’ τη συνύπαρξή του με τον Μπαλοτέλι θα μπορούσε να γράψει βιβλίο, με ιστορίες σαν την περίφημη απ’ το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x