Champions League

Μουρίνιο: «Ο Τόρες είναι εκτός»

Την απουσία του Φερνάντο Τόρες επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη σημερινή προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του αγώνα του Champions League με τη Σάλκε.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι η Τσέλσι θα έχει απουσίες στον αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Σάλκε για τη φάση των ομίλων του Champions League. Επίσης εκτός από την απουσία του Τόρες επιβεβαίωσε ότι θα είναι εκτός και ο Ράιν Μπέρτραντ.

«Ο Ράιν Μπέρτραντ τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση. Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς έχει, αλλά είναι σίγουρα εκτός αποστολής.»

Ο «εκλεκτός» προσέθεσε στη συνέντευξη : «Κι ο Τόρες είναι έξω, πρέπει να περιμένουμε για τις αυριανές εξετάσεις που θα γίνουν. Το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι θα είναι εκτός και αύριο και την Κυριακή. Μετά έρχεται η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα αναρρώσει σε αυτήν την περίοδο».

Επίσης ο τεχνικός της Τσέλσι μίλησε και για τους αντικαταστάτες του Τόρες.
«Ο Ετό και ο Μπα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στα επόμενο παιχνίδια τόσο με τη Σάλκε όσο και με τη Γουέστ Μπρόμιτς. Μπορούν να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Αυτό θεωρώ ότι αποτελεί καλό κίνητρο για αυτούς, κι εύχομαι ότι θα δείξουν μέσα στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x