Αγγλία

Μουρίνιο: «Θα μπορούσαν να παιχτούν 20 λεπτά καθυστερήσεις»

Γίνεται ήττα του Ζοσέ Μουρίνιο χωρίς δικαιολογία; Δε γίνεται. Ο «εκλεκτός» τα ‘βαλε με τα ball boys και τους θεατές που κρατούσαν τις μπάλες και σημείωσε ότι θα μπορούσαν να παιχτούν άλλα 20 λεπτά.

Το… κάτι άλλο που συνήθως ευθύνεται σε αποτυχίες των ομάδων του αναζήτησε μετά το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «εκλεκτός» προσπάθησε να φανεί ψύχραιμος μετά την πρώτη φετινή ήττα των «μπλε» (2-1), ωστόσο δεν παρέλειψε να την αποδώσει εν μέρει στις καθυστερήσεις που θεωρεί ότι έγιναν στο τέλος.

«Η ομάδα μου έχασε με τον τρόπο που μου αρέσει να χάνει, δηλαδή να δίνει τα πάντα και να είναι άτυχη. Μόνο μια ομάδα έπαιξε για να νικήσει. Μετά το δεύτερο γκολ χάσαμε την ισορροπία των συναισθημάτων μας, αλλά ο ένας πόντος ήταν το λιγότερο που αξίζαμε», είπε αρχικά.

Αφού τόνισε λοιπόν χαρακτηριστικά ότι «θα μπορούσαν να παιχτούν 20 λεπτά καθυστερήσεων», σημείωσε ότι «η κατάσταση θα ήταν και πάλι η ίδια, διότι συνέβαιναν πράγματα έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου που ο διαιτητής δεν μπορούσε να ελέγξει.

Ο διαιτητής δεν μπορεί να τιμωρήσει ένα ball boy που εξαφανίζεται με την μπάλα ή τους θεατές στην εξέδρα που την κρατούσαν. Δεν έχω εμμονή με τα ρεκόρ και τα στατιστικά, αυτά δεν είναι για μένα. Αυτό που θέλω εγώ είναι να πάρω το πρωτάθλημα»
.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x