Γενικά

Μουρούτσος: «Ευγνώμων που το έζησα»

Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια ο Μιχάλης Μουρούτσος κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στο τάε κβο ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δηλώνει ευγνώμων για όσα έζησε, αλλά και τη διαδρομή μέχρι την κορυφή.

«17 χρόνια μετά....και όταν το σκέφτομαι τα συναισθήματά μου είναι τα ίδια. Τόσο έντονα σαν να το ζω σήμερα. Και αν με ρωτάτε, θα ξαναέκανα πάλι όλη την διαδρομή γι’ αυτό το μαγικό ταξίδι. Πόσο τυχερός και ευγνώμων είμαι που το έζησα. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν όσους πίστεψαν σε εμένα, όσους ένιωσαν υπερήφανοι αλλά και όσους προσπάθησαν να μπουν εμπόδιο σε αυτό που ήθελα να καταφέρω γιατί ακόμα και αυτοί με βοήθησαν».

Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Μουρούτσος περιέγραψε όσα έζησε σαν σήμερα πριν 17 χρόνια, όταν κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

17 χρόνια μετά....και όταν το σκέφτομαι τα συναισθηματά μου είναι τα ίδια. Τόσο έντονα σαν να το ζω σήμερα. Και αν με ρωτάτε, θα ξαναέκανα πάλι όλη την διαδρομή γι'αυτό το μαγικό ταξίδι. Πόσο τυχερός και ευγνώμων ειμαι που το έζησα. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν όσους πίστεψαν σε εμένα, όσους ένιωσαν υπερήφανοι αλλά και όσους προσπάθησαν να μπουν εμπόδιο σε αυτό που ήθελα να καταφέρω γιατί ακόμα και αυτοί με βοήθησαν #goldolympicmedal #olympicgames2000 #raouteam #taekwondo #olympicsport #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x