Βόλεϊ

Μουστακίδης: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Για την εικόνα που θέλει να δει απ’ τον Εθνικό μίλησε ο Θανάσης Μουστακίδης, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 του Λιγκ Καπ. «Να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε ο Μέρτεν για τον Παμβοχαϊκό.

Η πρώτη μάχη για το Final-4 του Λιγκ Καπ -που θα ξεκινήσει την Παρασκευεί 30/1 στο κλειστό της Γλυφάδας- θα δοθεί ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον Παμβοχαϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημαντικής διοργάνωσης, μίλησαν προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Θανάσης Μουστακίδης σχολίασε την δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Εθνικός τονίζοντας πως ήρθε η ώρα για ανάκαμψη.

«Είναι τρίτη χρονιά που ο Εθνικός λαμβάνει μέρος στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο το τελευταίο 20ήμερο και τώρα ξεκινήσαμε την ανάκαμψη. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί απέναντι σε ανταγωνιστικές ομάδες και εύχομαι να παιχτεί όμορφο βόλεϊ για τον κόσμο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στην Αθήνα ο Μουστακίδης είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Καταρχήν για να παίξουμε τον Ολυμπιακό πρέπει να περάσουμε πρώτα από μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Παμβοχαϊκός και ο Ολυμπιακός να νικήσει τον Άρη».

Τις προηγούμενες δύο φορές, που ο Εθνικός δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ, σχολίασε ο Ανέστης Δαλακούρας, τονίζοντας: «Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να γεμίσει το γήπεδο. Δυστυχώς τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Ελπίζω αυτή να είναι η τρίτη και φαρμακερή. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πέρσι έπαιξε ρόλο το άγχος της έδρας και δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε. Πλέον έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες και ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα».

Ο Γερμανός προπονητής του Παμβοχαϊκού Μίκαελ Μέρτεν, στάθηκε στην συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του, αναφέροντας: «Δεν ήμουν προπονητής του Παμβοχαϊκού όταν αυτή προκρίθηκε στο φάιναλ-4. Έχω παίξει ένα παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο απέναντι στην ΑΕΚ και έχω καλές αναμνήσεις διότι νικήσαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αύριο ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να αγωνιστεί αύριο ο Ντουσάρμ αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο».

Εκ μέρους των παικτών του συλλόγου της Βόχας μίλησε ο Μάκης Κανέλλο, ο οποίος σχολίασε: «Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και να παιχτεί υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Ο Παμβοχαϊκός ήρθε για να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιες ατυχίες που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Θα παίξουμε για τον Άκη (Ασπιώτη) που τραυματίστηκε. Το μυαλό μας είναι σε εκείνον. Μακάρι να κάνουμε κάτι καλό και να του αφιερώσουμε ακόμα και τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x