Μαχητικά Αθλήματα

Μπαντρ Χάρι από τα παλιά (video)

Κάτι από τις καλές μέρες του παρελθόντος θύμισε ο Μπαντρ Χάρι. Ο Μαροκινός σούπερ-σταρ επανεμφανίστηκε μετά από καιρό σε υψηλό επίπεδο και επικράτησε εμφατικά με ΤΚΟ του Ίσμαελ Λοντ.

Τεράστιο ταλέντο. Αλλά και σκέτος μπελάς. Ο Μπαντρ Χάρι ήταν για χρόνια ο απόλυτος σταρ του kick-boxing κι ένας από τους πρωταγωνιστές της heavyweight κατηγορίας. Με μεγαλύτερο αντίπαλο τον ίδιο του τον εαυτό.

Ύστερα από αρκετό καιρό όπου έβγαζε… εύκολα χρήματα απέναντι σε παρηκμασμένους αντιπάλους, έβαλε τα χέρια και τα πόδια του ξανά στη «φωτιά» και δοκιμαζόμενος σε υψηλό επίπεδο. Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό για όσους παρακολούθησαν την μάχη του με τον Ίσμαελ Λοντ που τελείωσε με ΤΚΟ και συνάμα επιτυχημένο για τον ίδιο μιας και έδειξε ότι μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός.

Όπως κι άλλες φορές στην καριέρα του εμφάνισε δύο «πρόσωπα». Του… θνητού όταν μάτωσε, πρήστηκε και βρέθηκε ο ίδιος στο καναβάτσο. Και του ανυπέρβλητου όταν έστειλε τέσσερις φορές σε ανάλογη θέση τον Λοντ με συνέπεια ο διαιτητής να βάλει ένα τέλος στον αγώνα στη διάρκεια του γ’ γύρου.

Η διοργάνωση στην οποία πήρε μέρος φιλοξενήθηκε στην Τσετσενία σε μια... καυτή έδρα για να τον υποστηρίξει. Ανάμεσά τους και ο ιδιόρρυθμος προέδρος της Τσετσενίας, Ραζμάν Καντίροφ, που είναι οπαδός και προσωπικός φίλος του Μαροκινού και αμέσως μετά το τέλος της μάχης ανέβηκε στο ρινγκ για να πανηγυρίσουν μαζί τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x