Χάντμπολ

Μπαίνει και ο ΑΠΟΕΛ στο χάντμπολ!

Νέο μεγάλο brand μετά τον Ολυμπιακό στο άθλημα- Συνεργασία με την Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ Στροβόλου

Ετοιμάζεται να συμμετέχει για 4η φορά στην ιστορία του στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ο πιο πετυχημένος Κυπριακός Σύλλογος στο ποδόσφαιρο με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων.

Από φέτος όμως ο ΑΠΟΕΛ φιλοδοξεί να φτιάξει την δική του ιστορία και στο χάντμπολ (όπως αποφάσισε να κάνει και ο Ολυμπιακός), αφού ήρθε σε συμφωνία με την ΣΠΕΣ Στροβόλου.

Ο σύλλογος μετονομάστηκε σε Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ Στροβόλου (από ΣΠΕ Στροβόλου), αφού η συνεταιριστική τράπεζα σταμάτησε την χρηματοδότηση στο σωματείο, το οποίο είχε πολλά προβλήματα και υπήρχε κίνδυνος ακόμα και για την ύπαρξη του.

Η ΣΠΕΣ είναι η πολυνίκης ομάδα του Κυπριακού χάντμπολ με 60 τίτλους (19 Πρωταθλήματα, 20 Κύπελλα, 21 Σούπερ Καπ) και 21 συναπτά έτη στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχοντας αγωνιστεί σε 68 αγώνες.

Η ομάδα θα ονομάζεται για φέτος ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ και αν όλα πάνε καλά του χρόνου ο ΑΠΟΕΛ θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ομάδα.
Φέτος θα χρηματοδοτήσει το τμήμα χάντμπολ με ένα ποσό κοντά στις 20.000 ευρώ, θα ορίσει και τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα «τρέχει» τον σύλλογο και θα κινηθεί στο κομμάτι των χορηγιών, ενώ θα λειτουργήσουν και οι ακαδημίες σε σωστές βάσεις.

Προπονητής θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Κωνσταντίνου, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την θητεία του ως αθλητής (αριστερός εξτρέμ) σε ΑΕΚ (2007-2008), Διομήδη Άργους (2003-2005, 2006-2007) και Αθηναϊκό (2005-2006).

Η ομάδα ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στις 11 Οκτωβρίου για το Σούπερ Καπ κόντρα στην νταμπλούχο ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ στις 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x