Πόλο

Μπαίνουν οι βάσεις…

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τετάρτης με την Έγκερ για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας πόλο ανδρών.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε διπλή προπόνηση στο «Μπίτσκι Αλαντάρ» και η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση.

Ο Θοδωρής Βλάχος υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, αφού ταξίδεψαν και οι 14 παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ο προπονητής της ομάδας τόνισε πως: «Η αναμέτρηση με την Έγκερ είναι πολύ κρίσιμη για τον όμιλό μας. Και οι δυο ομάδες βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του ομίλου και, σε περίπτωση ενός καλού αποτελέσματος, θα αποκτήσουμε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για τα ερχόμενα παιχνίδια.

Είναι πολύ πιθανό εμείς και η Έγκερ να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη μια θέση που θεωρητικά "περισσεύει" για την πρόκριση. Νιώθουμε έτοιμοι και νομίζουμε ότι, αν καταφέρουμε να είμαστε στην άμυνα πολύ προσεκτικοί και να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, θα μπορέσουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε πως: «Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Έγκερ είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "τελικός". Εμείς και η Έγκερ θα παλέψουμε για το τελευταίο εισιτήριο του Final 6 από τον όμιλό μας. Φυσικά, η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα και εννοείται ότι σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας την Τετάρτη, δεν θα είμαστε εκτός στόχων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x