Stoiximan Super League

Μπαϊράμι in, Λαγός out!

Μετά από αρκετό καιρό, ο Εμίρ Μπαϊράμι βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει Πανιωνίου. Νέο πρόβλημα με τον Λαγό που τέθηκε νοκ-άουτ για 7-10 ημέρες.

Ύστερα από 2,5 μήνες απουσίας, ύστερα από επέμβαση που έκανε, ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι εδώ! Ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, κρίνοντας πως ο Σουηδός άσος είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πιθανώς να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Κι αυτό διότι ο τεχνικός του τριφυλλιού είδε τον Τάσο Λαγό να παθαίνει τράβηγμα στον τετρακέφαλο, να εγκαταλείπει την προπόνηση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες.

Έτσι, χάνει τόσο το αυριανό ματς, όσο και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου την άλλη εβδομάδα (Ηρακλής Ψαχνών), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος (Βέροια).

Πέραν των άλλων, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλος, ο τραυματίας Σίλντενφελντ και ο Πέτριτς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x