Super League 2

Μπακάκης: «Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι»

Iκανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε -μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6- ότι η «Ένωση» έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Την άποψη ότι η ΑΕΚ θα είναι ακόμα καλύτερη στο άμεσο μέλλον εξέφρασε ο Μιχάλης Μπακάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όντας ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία της «Ένωσης» στη Football League και το Κύπελλο Ελλάδας, ο 23χρονος μπακ-χαφ τόνισε πως «η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι. Είναι η προσωπική μου άποψη αυτή. Έχει παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και έχουν περιθώρια εξέλιξης».

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός άσος παραδέχθηκε ότι στόχος του είναι η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά εκείνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι η επιστροφή της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Βάιο Τσούτσικα

Για το πώς αισθάνεται που είναι μέλος της ΑΕΚ:

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, αφού η ΑΕΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες. Στην ΑΕΚ υπάρχει αρκετός κόσμος που μας στηρίζει και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει».

Για τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο:

«Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζεσαι στον αντίπαλο. Όταν έχεις χώρους δείχνεις τον αντίπαλο, όταν η αντίπαλη ομάδα αμύνεται πρέπει να βρεις τους χώρους για να κάνεις τις κινήσεις για να σκοράρεις. Είναι δύσκολο να το πετύχεις, αλλά για αυτό δουλεύουμε και χθες τα καταφέραμε».

Για το επίπεδο της Football League:

«Είναι αρκετά δύσκολο για την ΑΕΚ, επειδή όλες οι ομάδες θέλουν να την κερδίσουν. Θέλουν να βγάλουν πράγματα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο στόχος τους, αλλά εμείς με υπομονή και δουλειά έχουμε καταφέρει να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα

«Είναι στο μυαλό μου κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες. Στην Εθνική θέλουν να παίρνουν παίκτες από τις μεγάλες ομάδες. Είναι στόχος μου η συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στόχος μου η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας και στη συνέχεια βλέπουμε τους προσωπικούς μας στόχους».

Για τους στόχους της «Ένωσης»

«Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στη δεύτερη κατηγορία, υπάρχουν ομάδες που ξέρουν να παίρνουν τα επίθημα αποτελέσματα. Είτε παίζουμε με τον Απόλλωνα ή τα Χανιά, θέλουμε να κερδίζουμε. Έχουμε κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής και πιστεύουμε ότι θα βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίσουμε σε κάθε ματς. Όσον αφορά στο Κύπελλο, θέλουμε να κερδίσουμε και τον Ατρόμητο για να περάσουμε ως πρώτοι στην επόμενη φάση. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, αφού είναι δικός μας στόχος και επιθυμία των οπαδών μας».

Για το αν έχει ταβάνι η ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι. Είναι η προσωπική μου άποψη αυτή. Έχει παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και έχουν περιθώρια εξέλιξης. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ΑΕΚ θα βγάζει ακόμα περισσότερα ποιοτικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Με τη δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και αυτό θα φανεί στη συνέχεια περισσότερο. Θα δει ο κόσμος ότι η ΑΕΚ είναι αρκετά δουλεμένη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x