Επικαιρότητα

Μπακογιάννη: «Ο Τσίπρας χτίζει τη νέα διαπλοκή με τον Σαββίδη»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον για σχέση διαπλοκής με τον Ιβάν Σαββίδη.

Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι ο Σαββίδης είναι ο «νέος Καλογρίτσας» του Αλέξη Τσίπρα και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι ικανή να φέρει νέα χαριστική τροπολογία στη Βουλή προς όφελος του νέου ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ.

Κι αυτό γιατί –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην επίμαχη «φωτογραφική» τροπολογία που έφερε νύχτα στη Βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία έχει γίνει ένα μικρό… λάθος: ο συντάκτης της… ξέχασε να προβλέψει αναδρομική ισχύ στη διαγραφή του προστίμου των 38 εκατ. ευρώ της ΣΕΚΑΠ για την υπόθεση λαθρεμπορίας.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε για αυτήν την απίστευτη γκάφα και απάντησε λέγοντας: «Είναι τόσο πρόχειροι και ανερμάτιστοι στην κυβέρνηση που μπορεί να το έχουν κάνει και αυτό! Θα κλαφτεί όμως ο κ. Σαββίδης και θα φέρουν κι άλλη τροπολογία».

Αναφερόμενη στη διαπλοκή, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας έρχεται να χτίσει τη νέα διαπλοκή. Ξεκίνησε με τον Καλογρίτσα που δεν του βγήκε και τώρα συνεχίζει με το Σαββίδη. Ο δε Σαββίδης λέει ξεκάθαρα ότι θέλω να πάρω ΜΜΕ για να προστατεύσω τις επενδύσεις μου. Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η βουλευτής της ΝΔ είπε πως δεν αποκλείει να βρεθεί σύντομα η πολιτική ζωή μπροστά σε εκπλήξεις και συμπλήρωσε, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση: «Φέρνετε τέταρτο μνημόνιο στη Βουλή, ελάτε να πάρετε τη δημοκρατική νομιμοποίηση που ισχυρίζεστε ότι έχετε. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και καλύπτεται πίσω από τα ΜΑΤ. Λες και είναι απαγορευμένη ζώνη η περιοχή του Μαξίμου. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ακούμε την κυβέρνηση να λέει πως 1 ευρώ θα παίρνει με τα νέα μέτρα και 1 ευρώ θα δίνει. Λέει εμφανέστατα ψέματα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Το θράσος της κυβέρνησης να λέει ψέματα με τόση άνεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x