Champions League

«Μπαλοτέλι, απολογήσου»

Κάλεσμα για να ζητήσει δημόσια συγνώμη ο Μάριο Μπαλοτέλι, έκανε εφημερίδα του Λίβερπουλ. Ο λόγος; Η ανταλλαγή της φανέλας με τον Πεπε, στο ημίχρονο του ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Αναμφίβολα, η μέχρι στιγμής παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι στην Λίβερπουλ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο το περιστατικό που συνέβη στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους ομίλους του Champions League, φαίνεται πως… ξεχείλισε το ποτήρι.

Συγκεκριμένα, η κίνηση του Ιταλού επιθετικού να ανταλλάξει την φανέλα του με τον Πέπε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας, ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 εις βάρος των «κόκκινων», σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Από την πλευρά του πάντως, ο δημοσιογράφος Τζέιμς Πιρς έσπευσε να τα… ψάλει στον διεθνή άσο, τονίζοντας μέσω της εφημερίδας «Liverpool Echo» πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο τρελό-Μάριο ντροπιάζει τον σύλλογο του «Μέρσεϊσαϊντ», τον προπονητή του, τους συμπαίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους.

Μάλιστα, στο οπισθόφυλλο του εντύπου, απαιτεί ουσιαστικά από τον Μπαλοτέλι να απολογηθεί για την εν λόγω ενέργεια για τους παραπάνω ευνόητους λόγους.

inner

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x