Stoiximan Super League

«Μπαλωθιά» και με Μονατσέλο

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη, που ετοιμάζεται να εντάξει στο ρόστερ του και τον 20χρονο Ιταλό επιθετικό, Γκαετάνο Μονατσέλο με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.

Απανωτές είναι τις τελευταίες ημέρες οι… μπαλωθιές του Εργοτέλη. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού Φράντιτσεκ Κούμπικ, του Νορβηγού μέσου Αμπντισαλάμ Ιμπραήμ και του Σέρβου τερματοφύλακα, Βλάντιμιρ Στόικοβιτς, οι Κρητικοί βρίσκονται μια ανάσα και από τον δανεισμό του Ιταλού επιθετικού, Γκαετάνο Μονατσέλο από τη Μονακό.

Ο 20χρονος άσος, που έχει μάνατζερ τον Ντμίτρι Σέλουκ, «έβγαλε μάτια» πέρυσι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έχοντας 7 γκολ σε 13 παιχνίδια και έτσι αποκτήθηκε από τους Μονεγάσκους. Ωστόσο, λόγω ηλικίας δεν βρήκε θέση στο ρόστερ και παραχωρήθηκε δανεικός στη βελγική Σερκλ Μπριζ, με την οποία είχε στο πρώτο μισό της σεζόν 14 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Μονατσέλο αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο την προσεχή Τρίτη (28/01), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει το συμβόλαιο του, που θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x