Επικαιρότητα

Μπαλωθιά κόντεψε να σκοτώσει οδηγό στο Αγρίνιο!

Πανικόβλητος ο οδηγός, σταμάτησε επί τόπου και ειδοποίησε την Αστυνομία για το απρόσμενο περιστατικό που έγινε μάλιστα μέρα- μεσημέρι!

«Άγιο» είχε ένας 55χρονος που γλίτωσε από τύχη όταν, ενώ οδηγούσε ανυποψίαστος το αυτοκίνητό του στην περιοχή Τριαντέικα της Αιτωλοακαρνανίας, μια σφαίρα από το... πουθενά καρφώθηκε ξαφνικά στο παρμπρίζ προκαλώντας αραχνοειδή ρωγμή, χωρίς ευτυχώς να τον χτυπήσει!

Πανικόβλητος ο οδηγός, σταμάτησε επί τόπου και ειδοποίησε την Αστυνομία για το απρόσμενο περιστατικό που έγινε μάλιστα μέρα- μεσημέρι! Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου, οι οποίοι περισυνέλεξαν από το εσωτερικό του αυτοκινήτου το βλήμα που είχε προκαλέσει φθορά στον ανεμοθώρακα και το έστειλαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η βολίδα προήλθε από πυροβολισμό στον αέρα με όπλο αγνώστου τύπου. Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία κατ' αγνώστου και προσπαθεί να εντοπίσει τον ασυνείδητο δράστη, που λίγο έλειψε να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό ή και τον θάνατο του 55χρονου για να... διασκεδάσει!

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x