Πόλο

«Μπαμ» με Γαραντζιώτη!

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση έκανε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο οποίος ύστερα από διαπραγματεύσεις δέκα ημερών ήρθε σε συμφωνία με την Γεωργία Γαραντζιώτη.

Στην απόκτηση της Γεωργίας Γαραντζιώτη προχώρησε ο Ιωνικός Νίκαιας.

Η αξία της Γαραντζιώτη, κάτω από τα δοκάρια, είναι αναγνωρισμένη και οι διοικούντες τον σύλλογο της Νίκαιας κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια «ηχηρή» μεταγραφή, η οποία παράλληλα θα δώσει στον Κώστα Πετράκη ένα αξιόπιστο «εργαλείο» στην προσπάθεια του Ιωνικού να πάρει την άνοδο για την Α1 γυναικών.

Με θητεία στον Ολυμπιακό, η Γεωργία Γαραντζιώτη αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με το σκουφάκι του Τρίτωνα Αμαρουσίου, όμως οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ως δημοσιογράφος στον όμιλο ΣΚΑΪ, δεν της επιτρέπουν να κινείται σε ρυθμούς πρώτης κατηγορίας.

Η 24χρονη τερματοφύλακας δεν είναι η μόνη προσθήκη στο ρόστερ του Ιωνικού και σύντομα αναμένονται και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με τον Κώστα Πετράκη να σχεδιάζει το σύνολο της νέας σεζόν, στηριζόμενος σε λίγες μεταγραφές αναγνωρισμένων παικτριών και σε αθλήτριες από τις υποδομές του Ιωνικού.

Πηγή: waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x