Stoiximan Super League

«Μπαμ» με Καστίγιο ετοιμάζει η Καλλονή!

Δεδομένη θεωρείται στο Μεξικό και την Ισπανία η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Καλλονής και, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Καλλονής παρουσιάζεται ο Νέρι Καστίγιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του μεξικάνικού και του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες «mercafichajes.es» και «nuevofutbol.com» υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει υπογράψει ήδη με τους νησιώτες για έναν χρόνο, ενώ υπάρχει οψιόν για ακόμη έναν, εφόσον παίξει σε είκοσι παιχνίδια.

Ο Καστίγιο μέχρι και χθες ήταν στην Αθήνα, ενώ στο επίσημο προφίλ του στο Facebook ένας φίλος του γράφει ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Άρη «επιστρέφει στην Ελλάδα» (εννοώντας - ανακοινώνοντας έτσι τη μεταγραφή του).

Σύμφωνα με τα παραπάνω δημοσιεύματα, η Καλλονή θα ανακοινώσει τη μεταγραφή αύριο, Δευτέρα. Την περσινή σεζόν ο 30χρονος παίκτης έπαιξε στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου είχε 15 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ σε 747'.

Εκτός από τον σύλλογο της Μυτιλήνης, ο Μεξικανός φορ είχε ακουστεί για τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x