Stoiximan Super League

Μπαράλες: «Σιγουριά και πεποίθηση για την Βιέννη»

Όσο αγωνίστηκε ήταν από τους καλύτερους παίκτες και δηλώνει σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας του στην Βιέννη. Ο λόγος για τον Τζερόνιμο Μπαράλες.

Πίστη στην ομάδα και σίγουρος πως μπορεί να πάρει την πρόκριση από την Ραπίντ στη Βιέννη, εμφανίστηκε ο Τζερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τους Αυστριακούς, μίλησε για το παιχνίδι και για τον επαναληπτικό με την ομάδα της Βιέννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαράλες:

«Αξίζαμε να είμαστε εμείς νικητές. Φυσικά και θα παλέψουμε πολύ και πιστεύω πώς θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη Βιέννη. Στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο αγωνιζόμαστε, παρά παίζαμε όπως πραγματικά μπορούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, κάναμε πολλές ευκαιρίες και δείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Για αυτό το λόγο έχω τη σιγουριά και την πεποίθηση πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό στη Βιέννη.

Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλοί στο ψηλό παιχνίδι, είχαμε πολύ καλές φάσεις από κόρνερ και φάουλ. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια.

Όταν θα έχουμε πλήρη σύνθεση στην ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερα. Το δυνατό μας στοιχείο και αντίστοιχα αδύνατο για την Ραπίντ φάνηκε να είναι οι στημένες φάσεις και το ψηλό παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στη Βιέννη για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x