Stoiximan Super League

Μπαράλες: «Θα κέρδιζε όποιος σκόραρε πρώτος»

Ικανοποιημένος για το γκολ του, αλλά και για την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, ήταν ο Τζερόνιμο Μπαράλες.

Ήρθε στην Ελλάδα για να αντικαταστήσει τον Εμάνουελ Περόνε και μέχρι στιγμής το κάνει με επιτυχία. Ο Τζερόνιμο Μπαράλες, μετράει δύο γκολ σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα και με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σάκη Τσιώλη.

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, θα μπορούσε να έχει κερδίσει όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ξεκινάει βασικός στα παιχνίδια.

«Πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει και θα μας δυσκολέψει. Το αυτογκόλ μας βοήθησε και μας έδωσε ελευθερία να κινηθούμε στο γήπεδο, για να σκοράρουμε και να ψάξουμε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε με την βοήθεια του Θεού.

Μετά από αυτό βέβαια θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και καμιά ομάδα δεν κερδίζει εύκολα την άλλη. Δεν υπάρχει ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, που να σου χαρίσει τόσο εύκολα τους βαθμούς.

Είμαι ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν το προπονητικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου. Εγώ από την πλευρά μου δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Το κλειδί της νίκης ήταν το πρώτο γκολ. Πίστευα ότι οποία ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα κέρδιζε και έτσι και έγινε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x