Επικαιρότητα

Μπαράζ συλλήψεων για παράνομα βεγγαλικά στην Θεσσαλία

Από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέθετε προς πώληση 2.955 πυροτεχνικά αθύρματα, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Νέο μπαράζ συλλήψεων για παράνομες πωλήσεις κροτίδων και άλλων απαγορευμένων βεγγαλικών εξαπέλυσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες στη Θεσσαλία. Μόνο στο κατάστημα που διατηρεί ένας 64χρονος στο Βόλο, κατασχέθηκαν χιλιάδες πυροτεχνήματα που ετοιμαζόταν να ρίξει στην αγορά.

Από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέθετε προς πώληση 2.955 πυροτεχνικά αθύρματα, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής κι έτσι του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

*** Στην περιοχή του Βελεστίνου Μαγνησίας, συνελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ένας 59χρονος που διέθετε προς πώληση στο κατάστημα που διατηρεί 411 πυροτεχνικά αθύρματα τα οποία κατασχέθηκαν. Και αυτός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

*** Δυο έμποροι συνελήφθησαν για τους ίδιους λόγους στην Ελασσόνα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Πρόκειται για έναν 66χρονο στο κατάστημα του οποίου κατασχέθηκαν 34 κροτίδες και 410 παιδικά αθύρματα και για έναν 27χρονο που διέθετε προς πώληση στο κατάστημά του 90 κροτίδες. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x