Ισπανία

Μπαρτομέου: «Ξέρω ότι ο Μέσι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα»

Τέλος στα σενάρια περί απογοήτευσης του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, έβαλε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Γιόσιπ Μπαρτομέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε για όλα τα θέματα της ομάδας του.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, η ιστοσελίδα της «Marca», παρουσίασε σήμερα συνέντευξη του προέδρου της καταλανικής ομάδας, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα σχετικά με την ομάδα του.

Ο Μπαρτομέου, θέλοντας να βρει όντως αν υπάρχει πρόβλημα με τον Μέσι, συνομίλησε και με τον πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι, ρωτώντας τον για το αν υπάρχει κάποια εξωτερική πίεση προς τον «Λέο».

«Τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως τα θέλουν. Ξέρω ότι ο Μέσι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, όμως μπορεί να έχει εξωτερική πίεση», υποστήριξε ο πρόεδρος της «Μπάρτσα».

Πέρα από το πρόβλημα του Αργεντινού σούπερ σταρ όμως, ο Μπαρτομέου, είχε συζήτηση και με τον Τζεράρντ Πικέ για θέματα εξωαγωνιστικά, όπως για τα πειθαρχικά του παραπτώματα να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο στον πάγκο της Μπάρτσα στον αγώνα με την Εσπανιόλ για το Κύπελο Καταλονίας και για το περιστατικό που είχε με την Τοπική Αστυνομία.

«Δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Ελπίζω από εδώ και στο εξής, οι παίκτες να παραμένουν επικεντρωμένοι στην εργασία του στα γήπεδα», τόνισε.

Παράλληλα έδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον προπονητή της ομάδας , Λουίς Ενρίκε, υπενθυμίζοντας ότι «κάθε έργο χρειάζεται χρόνο».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκουλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x