Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Είχαμε κακό τρίτο δεκάλεπτο»

Στο κακό τρίτο δεκάλεπτο απέδωσε την τελική διαφορά της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές Αναντολού ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πόλη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν ένα κάλο τεστ προετοιμασίας, όμως θεωρεί πως αμφότερες οι ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες. Στάθηκε στα λάθη της τρίτης περιόδου και στην αστοχία, όμως εκθείασε την αντίδραση των παικτών του όταν «γύρισαν» το -6, ενώ έμεινε γενικά ικανοποιημένος από την άμυνα και την επίθεση της ομάδας του.

Αναλυτικά: «Ήταν για εμάς το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, αλλά το πιο δυνατό. Προφανώς και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Εμείς έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς στη θέση "3" και πρέπει να βρούμε λύσεις. Εγώ θα κρατήσω το τρίτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ κακό για εμάς, κάναμε οκτώ λάθη, είχαμε κακές επιλογές, αλλά θα κρατήσω και την αντίδρασή μας όταν βρεθήκαμε πίσω με έξι πόντους. Δεν είναι σημαντικό ότι νικήσαμε, σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά και αμυντικά και επιθετικά. Εύχομαι καλή τύχη στην Εφές και να έχουν υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x