Euroleague

Μπαρτζώκας: «Νέα δεδομένα μετά την τιμωρία»

Ο Ολυμπιακός καλείται να προσαρμοστεί… βίαια στα δεδομένα που δημιούργησε η τιμωρία των Μπέγκιτς και Πρίντεζη, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνοντας όμως σύνθημα νίκης απέναντι στην Μπάγερν.

Η τιμωρία των Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργου Πρίντεζη ήρθε να ανατρέψει τα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και να δυσκολέψει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να διατηρήσει το αήττητό του στο ματς της Πέμπτης με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε για τις δυσκολίες, αλλά και τις… ευκαιρίες που φέρνει αυτή η «καμπάνα» ξεκαθαρίζοντας πως παρά τις απουσίες και την εξασφαλισμένη πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο, η ομάδα του θα επιδιώξει να κάνει το 8/8.

«Διαμορφώθηκε μια καινούργια κατάσταση μετά τα χθεσινοβραδινά νέα και την τιμωρία των παικτών. Για εμάς είναι καλή συγκυρία ότι θα έχουμε τον Καββαδά μαζί μας και περιμένουμε να μας προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Μας απασχολεί η επιβάρυνση που θα έχουν 2-3 παίκτες που έχουν μείνει στις συγκεκριμένες θέσεις και αυτό είναι ένα ζήτημα για εμάς. Σας είπα πως τα νέα δεδομένα διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση που δεν ξέρουμε πώς θα είναι. Η Μπάγερν θέλει πάρα πολύ τη νίκη, σίγουρα θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε», ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ο Βασίλης Καββαδάς, που ελλείψει λύσεων στους ψηλούς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, είπε: «Είναι λίγος ο καιρός που είμαι στην ομάδα, δουλεύω σκληρά, προσπαθώ να ενταχθώ στο κλίμα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να βοηθήσω σε ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου. Είναι το υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης προτίμησε να δει το ποτήρι… μισογεμάτο. «Ευτυχώς στην περιφέρεια δεν έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω θα βρεθεί λύση. Θα παίξει και ο Βασίλης (σ.σ. Καββαδάς) και θα προσπαθήσουμε να μπει πιο γρήγορα στην ομάδα, θα βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε και εμείς να ενταχθεί πιο γρήγορα και ομαλά. Είμαστε πρώτοι και μαθηματικά, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Πάμε στο Μόναχο να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός πάει παντού για να κερδίσει. Χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά και πάμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x