Euroleague

Μπαρτζώκας: «Θα παίξει ο Σπανούλης»

Το ελαφρύ διάστρεμμα που αποκόμισε χθες ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς του Ολυμπιακού με τη Σιένα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Συναγερμός… τέλος! Ο Βασίλης Σπανούλης θα ενισχύσει κανονικά τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Σιένα στη Φλωρεντία (21:30), αφού ο τραυματισμός του στη χθεσινή προπόνηση-ένα ελαφρύ διάστρεμμα-δεν αποδείχτηκε σοβαρός.

«Είναι καλύτερα ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) και θα παίξει. Δεν ήταν κάτι σοβαρό τελικά. Η εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς έδειξε πως με τόσα πολλά παιχνίδια και υποχρεώσεις, πάντα οι τραυματισμοί θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να έχουμε εναλλακτικές λύσεις και γενικά έχουμε ένα πολύ καλό τιμ που ετοιμάζει τους παίκτες όσο καλύτερα μπορεί», δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως έχει τους παίκτες του στην… πρίζα παρά το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν ακόμη νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. «Η ομάδα δεν πηγαίνει εκεί εφησυχασμένη λόγω του 3-0 που έχει έως τώρα. Σίγουρα η Σιένα παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-3 που έχει και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Οι παίκτες μας είναι ενήμεροι για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ξέρουν ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα η Σιένα και μπορεί να βάλει προπονητικά προβλήματα στον αντίπαλο και έτσι δεν νομίζω να υπάρχει καμιά διάθεση να υποτιμήσουν τον αντίπαλο».

Ο αγώνας θα γίνει στο «Νέλσον Μαντέλα» της Φλωρεντίας, που από φέτος αποτελεί την έδρα της Σιένα στην Ευρωλίγκα. «Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Σίγουρα θα έχει θερμή ατμόσφαιρα. Είμαστε σίγουροι πως μας περιμένει ένα δύσκολο απόγευμα. Είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες είναι ενήμεροι και ξέρουν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δείτε τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Στην αποστολή, που μεταβαίνει μέσω Ρώμης στη Φλωρεντία, δεν συμπεριλαμβάνονται ο ανέτοιμος Μαυροειδής και για λόγους τακτικής οι Αγραβάνης, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x