Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας!

Την παραίτησή του στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μία μέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Κατσικάρης ή Τζόρτζεβιτς οι πιθανοί αντικαταστάτες.

Θέμα χρόνου ήταν! Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό και έτσι λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής (10/10) ο Έλληνας προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα γίνει δεκτή από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, με την επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου» να αναμένεται εντός των προσεχών ωρών. Αυτό σημαίνει, πως στην αναμέτρηση της Κυριακής (12/10) κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, στην πρεμιέρα της φετινής Α1 στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Μίλαν Τόμιτς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο είναι τα επικρατέστερα ονόματα για να αναλάβουν τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ενώ ένα είναι το αουτσάιντερ. Επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά των Φώτη Κατσικάρη και Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, να έχει χάσει λίγο έδαφος σε σχέση με τους δύο προηγούμενους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x