Ελλάδα

Μπατίστ, η επιστροφή;

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποκτήσει έναν ακόμη ψηλό ο Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται η μεγάλη επιστροφή του Μάικ Μπατίστ. Εκκρεμούν ο (αντι)Ματσιούλις και ένας γκαρντ.

Κι όμως, η θεωρητικά πλήρης γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού μετά και την προσθήκη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη δίπλα στους Γκιστ, Φώτση και Λάσμε, πιθανώς να μην έχει ακόμη συμπληρωθεί. Το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι «πράσινοι» έναν ακόμη ψηλό είναι ανοικτό. Εφόσον γίνει προσθήκη, θα πρόκειται για παίκτη ικανό να παίζει με πλάτη στο καλάθι, να γεμίζει τη ρακέτα και να ακουμπά πάνω του η μπάλα.

Ονόματα δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει, αλλά όσο… κυκλοφορεί ελεύθερος ο Μάικ Μπατίστ είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει σοβαρά τον Παναθηναϊκό. Ο 36χρονος άσος μπορεί να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και να προέρχεται από μία κάκιστη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (5,4π. και 2,7 ριμπ. σε 15,3 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και 3,4 π. και 2,3 ριμπ. σε 10,5 λεπτά στο τουρκικό πρωτάθλημα κατά μέσο όρο), αλλά μπορεί να δώσει λύσεις επιστρέφοντας για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία «δέθηκε».

Οι νταμπλούχοι αναζητούν ακόμη έναν συμπληρωματικό γκαρντ, αλλά και ένα κοινοτικό φόργουορντ. Κι όσο ο Γιόνας Ματσιούλις παραμένει ελεύθερος, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης. Άλλωστε κάτι τέτοιο αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του Λιθουανού. Συνεπώς ο αντι-Ματσιούλις δεν αποκλείεται να είναι ο… Ματσιούλις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x