F1

Μπάτον: «Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες»

Στις αλλαγές των κανονισμών του πρωταθλήματος της Formula 1 από τη FIA αναφέρθηκε ο Τζένσον Μπάτον στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέο μονοθεσίου της McLaren.

Την άποψη ότι οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι εύκολοι για κανέναν που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Formula 1, λόγων των αλλαγών στους κανονισμούς, εξέφρασε ο Τζένσον Μπάτον κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου, MP4-29, της McLaren.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως οδηγώντας για πρώτη φορά το μονοθέσιο στην πίστα της Χερέθ (28-31/1) αυτό που θα αναζητήσει θα είναι το συναίσθημα της σιγουριάς ότι μπορεί να δουλέψει με το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Νομίζω ότι κάθε πιλότος της Formula 1 βαδίζει στο άγνωστο. Αυτό είναι εντυπωσιακό, αλλά και ταυτόχρονα ανησυχητικό. Αυτά που θα έχω στο μυαλό μου όταν οδηγήσω για πρώτη φορά το μονοθέσιο στην πίστα είναι πάρα πολλά, αλλά πάνω από όλα αυτό θα αναζητήσω είναι το θετικό συναίσθημα για το μονοθέσιο με το οποίο θα δουλέψουμε όλη τη σεζόν και που θα εξελίξουμε. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι εύκολοι. Στόχος μας είναι να κάνουμε βήματα προόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x