F1

Μπάτον: «Πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο»

Τις προβλέψεις ενόψει του γκραν πρι της Κίνας απέφυγε ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος τόνισε πως στο εν λόγω γκραν πρι όλα μπορούν να συμβούν.

Στην απόφασή τους να μη διεκδικήσουν την πολ ποζίσιον στο γκραν πρι της Κίνας αναφέρθηκε ο Τζένσον Μπάτον, τονίζοντας πως για αυτόν το λόγο θα πρέπει να απολογηθούν στο κοινό.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως ήταν λυπηρό που δεν είχαν την ταχύτητα να πάνε πιο γρήγορα στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών στη Σανγκάη με αποτέλεσμα να πλασαριστεί στην όγδοη θέση.

«Έχουμε ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο πίσω μας, με τον Φέτελ να έχει νέο σετ ελαστικών και να πηγαίνει για τη νίκη. Εμείς πρέπει απλά να περιμένουμε και θα δούμε που θα πλασαριστούμε.

Ήταν λυπηρό που δεν μπορούσαμε να πάμε πιο γρήγορα στον τελικό των κατατακτήριων. Έχουμε πολύ δρόμο για την κορυφή, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Τρεις από εμάς πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από το κοινό. Όμως κανένας μας εδώ δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τη συμπεριφορά των ελαστικών», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x