Super League 2

Μπάχαλο στην Καβάλα!

Τα «έχωσε», μέσω εξώδικης δήλωσης, στον Βλάση Τσάκα και δήλωσε την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλας, Φάνης Ελευθεριάδης.

Η κόντρα του Φάνη Ελευθεριάδη με τον Βλάση Τσάκα έχει ξεκινήσει πολύ πριν και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο τελευταίος είχε κατηγορήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα ότι είχε «αρπάξει» 12.000 ευρώ και είχε φύγει.

Τώρα, είναι η σειρά του κ. Ελευθεριάδη να περάσει στην αντεπίθεση και να ρίξει τα «βέλη» του στον Αντιπρόεδρο της Κάβαλας, κ.Τσάκα.

Του προσάπτει, μέσω εξώδικής δήλωσης, πως κάνει κατάχρηση των αρμοδιοτήτων που έχει και δηλώνει ορθά-κοφτά πως δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του γι’ αυτό και παραιτείται από την προεδρία της ΠΑΕ!

Όλα αυτά διαδραματίζονται εν τω μέσω της αγωνιστικής περιόδου, που βρίσκει την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, του Βορείου Ομίλου της Football League,με 13 βαθμούς, και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική.

Η δήλωση:

«Όπως σας είναι γνωστό, με την από 14-01-2014 προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Καβάλας έχω ορισθεί ως μέλος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ», που εδρεύει στην Καβάλα και εκπροσωπείται νόμιμα. Με σχετικό πρακτικό των μελών του Δ.Σ. έχω μάλιστα οριστεί Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο διάστημα από τον ορισμό μου, απουσιάζω από την πόλη της Καβάλας και δεν έχω άμεση γνώση των αποφάσεων και των πράξεων της διορισμένης διοίκησης.

Για το λόγο αυτό και κυρίως επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεργασθώ με τον ορισμένο αντιπρόεδρο του Δ.Σ., που αντιποιείται σε μεγάλο βαθμό τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες που μου ανήκουν κατά νόμο, δεν είμαι πλέον σε θέση να εξυπηρετήσω το σκοπό για τον οποίο ορίστηκα από την παραπάνω προσωρινή διαταγή. Για το λόγο αυτό ΔΗΛΩΝΩ την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου και του μέλους του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, σας ΚΑΛΩ να δεχτείτε την απόφασή μου αυτή, να φροντίσετε ώστε να τροποποιηθεί η εκδοθείσα προσωρινή διαταγή και να μην συμπεριληφθώ στα μέλη που πρόκειται να οριστούν οριστικά με την απόφαση του Ειρηνοδικείου που θα εκδοθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x