Ελλάδα

«Ό,τι καλύτερο για μένα ο Ολυμπιακός»

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα (21/7) ο Μίρζα Μπέγκιτς, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Περήφανος και χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (21/7) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Σλοβένος σέντερ τόνισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι η ιδανική περίπτωση για αυτή την περίοδο της καριέρας του, ανυπομονώντας να συνεργαστεί με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μπέγκιτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Σλοβενία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίρζα Μπέγκιτς:

Για το πώς αισθάνεται που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, μετά από δύο χρόνια στη Ρεάλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνιστώ στον πρωταθλητή Ευρώπης και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για τι τον έκανε να αποδεχτεί πρόταση Ολυμπιακού: «Αυτή την περίοδο της καριέρας μου είναι το καλύτερο μέρος για μένα και δεν θα μπορούσα να δεχτώ καλύτερη πρόταση».

Για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία και σχέση εντός και εκτός γηπέδου».

Για τις ομοιότητες Σπανούλη με Ρούντι Φερνάντεθ: «Είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες αλλά ο Σπανούλης είναι πολύ καλύτερος ως πόιντ γκαρντ».

Για το τι σκεφτόταν μετά τέλος του πρώτου δεκάλεπτου στον τελικό της Ευρωλίγκας που η Ρεάλ νικούσε με 17 πόντους και μετά τα τρία τρίποντα του Σπανούλη: «Ήμουν ευτυχισμένος ήμουν πολύ χαρούμενος. Μας… σκότωσε ο Σπανούλης, στον τελικό ήταν καταλυτικός στο να πάρουν το πρωτάθλημα Ευρώπης».

Για την ευκαιρία που έχει να κατακτήσει φέτος την Ευρωλίγκα: «Αυτό ελπίζω. Γι’ αυτό ήρθα, αλλά ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο για το three-peat γιατί όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας κερδίσουν. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στο παρκέ: «Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου».

Για τον κόσμο: «Στο Λονδίνο ήταν τόσο θορυβώδης που από ένα σημείο και μετά μας επηρέασε. Είχα ακούσει πολλά από πριν, πριν από το δικό μας τελικό και πλέον αισθάνομαι τυχερός που θα τον έχω στη δική μου πλευρά κι όχι απέναντι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x