Αγγλία

Μπέκαμ, Γκιγκς και οι άλλοι συμπαίκτες της «τάξης '92» θέλουν τη Γιουνάιτεντ

Την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτονται οι Μπέκαμ, Γκιγκς και οι άλλοι της «τάξης '92» σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα. Στο πλευρό τους επενδυτική εταιρεία από το Κατάρ.

Πώς θα σας φαίνονταν οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και οι άλλοι συμπαίκτες τους, γνωστοί και ως «τάξη '92» να έπαιρναν στα χέρια τους τις τύχες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Κι όμως δεν πρόκειται για ένα σενάριο… επιστημονικής φαντασίας αλλά για ρεπορτάζ βρετανικής εφημερίδας το οποίο αποκαλύπτει τις σκέψεις των παικτών που βγήκαν από τις ακαδημίες της ομάδας και σύνδεσαν τα ονόματά τους με αυτή, να αποκτήσουν τις μετοχές της.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η… παρέα του Μπέκαμ, του Γκιγκς και των άλλων παικτών θα έχει την υποστήριξη από μεγάλη επενδυτική εταιρεία του Κατάρ η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό.

Αφορμή για τις σκέψεις αυτές των παικτών είναι η κακή εφετινή παρουσία της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις και οι εντονότατες φήμες που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν για έλλειψη ενδιαφέροντος της οικογένειας Γκλέιζερ να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες.

Λίγες ώρες αργότερα άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπροσωπώντας την οικογένεια Γκλέιζερ επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σκέψη της να παρατήσει την ομάδα στην… τύχη της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x