Europa League

Μπεν Χαΐμ: «Εξαιρετική ομάδα ο Αστέρας»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (2-0) του Αστέρα Τρίπολης επί της Μακάμπι ο Ταλ Μπεν Χαΐμ, με τον παίκτη της ομάδας του Τελ Αβίβ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Αρκάδες.

Στην ανωτερότητα του Αστέρα υποκλίθηκε ο Ταλ Μπεν Χαΐμ, για την ήττα (2-0) της Μακάμπι, στον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League που έγινε στην Τρίπολη.

Ο παίκτης της ομάδας του Τελ Αβίβ τόνισε πως τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στη ρεβάνς, παρά το γεγονός πως η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης έχει δυσκολέψει αρκετά.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Χάσαμε από μία εξαιρετική ομάδα. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Αν και το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι υπέρ μας, εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να προκριθούμε. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα… Πρώτα ο πόλεμος, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, οι αλλαγές προπονητών και πολλοί άλλοι λόγοι. Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι καθαρά αγωνιστικό και όχι ψυχολογικό», δήλωσε ο Ταλ Μπεν Χαΐμ κατά την επιστροφή της αποστολής της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x